Att man äter även med ögonen är jag den första att skriva under på. Både form och färg spelar roll! Det finns inget så tråkigt som att äta något som inte är fint eller tilltalande rent estetiskt. (Det verkar dock finnas de som inte bekymras det minsta av detta, t ex min svåger som till frukost varje dag äter en skål vit vaniljyoghurt, ett glas vitt mjölk och en knäckemacka med (vitt) smör på. Punkt.) Hur som helst! Därför har jag mina ständiga små gröna blad och pudrade florsocker på det mesta- det gör ju så mycket! Och tro det eller ej, men jag piffar mina måltider såhär även om de inte fotas och plubliceras här. Jag gillar helt enkelt att äta snyggt! 
 
Smoothie och knäckemacka låter kanske inte så fasligt roligt i teorin, men med mycket färg, fint poslin och lite piff med jorgubbe och matchat sugrör blir det en himla mycket trevligare frukost. För övrigt; smoothien består av frusna hallon, rysk yoghurt, mjölk och vaniljpulver. Gott!
 
Vad tycker ni, pimpar ni maten lite extra eller spelar det inte så stor roll?

Kommentarer
Postat av: Isabell

Pysslis! Nä.. pimpar inte så mycket till vardag, tyvärr :( Men desto roligare att äta hos dig :D

2013-03-14 @ 09:29:49
Postat av: Paulina

Håller med dig! Och av just den anledningen tycker jag att det är så jobbigt med matlådor. Det spelar liksom ingen roll hur fint man lägger upp det hemma.. Ser ändå ut som secondhand-mat när man ska till och äta ;)

2013-03-15 @ 12:16:41
URL: http://hallonbubbla.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se