Tänk vad mycket det gör att få teet serverat i en fin kopp och att få välja bland flera sorters lyxigt, urgott lösviktste. Att få riktig vispad grädde till chokladkakan som serveras på ett vackert fat. Att ljusen är tända och bordet rent och snyggt. Små detaljer som gör så mycket. Jag skulle kunna skriva en avhandling om hur jag tycker att det bra café ska vara, men detta är något av det viktigaste tycker jag. 
 
Jag och syrran påsklovsfirade med fika igår på härliga Paolos i Örebro. Egentligen mer en italiensk restaurang/bistro men åh så gott fika också. Och teet, bästa i stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se