Jag kan knappt tro det själv, men om bara sisådär fem minuter är det den 29 juni, dagen då vi äntligen ska gifta oss! Det har varit en totalt fullspäckad dag med ärenden, nagelmålning, städning, dukning, fix med blommor, övning i kyrkan och fix och åter fix med ja, allt! Men nu är det så gott som klart och imorgon ska jag bara försöka njuta av allting så mycket det bara går. Jag tror och hoppas att det kommer bli en alldeles magisk och makalöst härlig dag på alla sätt! 
 
Min app som räknar ner dagarna!
 
Pioner (från mormor) och rosor, kanske bästa kombinationen.
 
 
Vissa av er som läser detta kommer ju på bröllopet- hoppas att vi får en fantastisk dag ihop! Och ni andra som kikar in här- håll tummarna för väder och vind och att allt går som det ska. Vi hörs framöver (med bildregn såklart!), nu dyker jag in ytterligare i bröllopsbubblan!
 
Blivande frun

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se