Dåså, då var jag gift och fru! Och vilket bröllop det blev! Jag vet inte vilka superlativ jag ska använda för att beskriva lördagen den 29 juni, den absolut mest fantastiska, romantiska, roliga, härliga och underbara dag jag varit med om. Allt var så obeskrivligt perfekt. Jag är så ruskigt nöjd med allting, in i minsta detalj (och jag är kräsen och riktig perfektionist, det ska ni veta). Från frisyren och brudbuketten till vädret, dukningen, maten och tårtorna. Jag ska såklart visa alla härliga, fina detaljer. Jag har ju inte velat visa upp så mycket av pysslet innan då jag ville hålla det lite hemligt för bröllopsgäster som läser här, men nu ni, nu blir det bröllopspysselkavalkad framöver! Dock inväntar jag lite bilder från två fotografer som förevigade hela dagen så det kommer allt eftersom.
 
 
Namnskyltarna som prydde varje servett. Etiketter/taggar från Panduro som jag stämplat varje namn på med trästämplar från Granit. Grovt snöre och så en rosmarinkvist runt linneservetterna som jag tillverkat genom att köpa billiga linnedukar på loppis, klippt, fållat och voila, vackra och lyxiga servetter för en riktigt billig peng.
 
Men detaljer och pyssel i all sin ära, det som såklart gjorde dagen magisk och minnesvärd var förstås alla gäster som var där. Familj, släkt och vänner som med sin närvaro gjorde hela bröllopet till den fantastiska fest det var. Våra vänner som spelade och sjöng i kyrkan och på festen, föräldrarna som höll fantastiska tal, släktingar som hittat på lekar och upptåg, min syster som höll tal så att både hon och jag grät hejdlöst, syskon som sjöng fantastiskt, galna och överraskande videohälsningar från de met otänkbara människor vi kunde tänka oss (speciellt tack till Spiderchick!), vänner som sa så fina saker- ja, ni förstår. Jag grät och skrattade omvartannat (tack J för det hållbara sminket!) och bara njöt. Att gifta sig är helt klart det bästa jag någonsin gjort, jag rekommenderar alla att testa det. ;-) Världens bästa grej!
 
Förväntasfullt väntade hemma på kökssoffan strax före vigseln. Min tjusiga loppis-fyndade bröllopsväska och det fina paraplyet från Lisbeth Dahl som bara behövde avändas en enda kort stund.
 
På återseende!
 
Fru H

Kommentarer
Postat av: Therése

Åh ser fram emot bröllopspysselkavalkaden! Känns som att man får vara med backstage haha. Jag har inte kunnat sluta prata om erat bröllop med typ alla jag träffar, helt fantastiskt! Vi måste ses nån dag så jag får prata av mig med dig som var där ;) KRAM!

2013-07-10 @ 10:41:51
Postat av: Isabell Hedlund

Åh, jag längtar också efter att se massa fina bilder trots att jag var med, haha! Kram från Visby!

2013-07-10 @ 22:26:22
Postat av: Ann-Mari

Ååå, det är sååå underbart med bröllop och ni ser så lyckliga ut! Härligt med snygga bilder nu så här i efterskott :) Tack för att vi får vara med och dela!

2013-07-14 @ 22:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se