Vill ni unna er något mysigt en lördag som denna så tycker jag att ni ska köpa senaste Allt om mat som denna månad har bakspacial. Massor av goda bröd, bästa kladdkakan, afternoon tea, mjölguide till brödbak, bullar av alla dess slag och semlor såklart.
 
 
Jag prenumerar på Allt om mat och blir alltid lika glad när jag får ett nummer, men bakspecialen är nog min favorit hittills. Många smarriga och roliga recept att prova. Först ut blir nog Smältande drömmar/Melting moments med mascarponekräm. Det kan ju inte vara annat än fasligt gott!
 
Helgen tuplanbukett med fint fluffigt gräs.
 
Ha en skön lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se