Varför har jag inte köpt en dymo tidigare?! Ni vet en sån där som kan skriva ut svarta klisterremsor med vit text på? Jag har länge tänkt att det vore kul att ha, men trott att de inte säljs längre- det känns ju som en så gammal sak? Men jodå, när jag började kolla upp det så visade det sig att dymomärkare finns på Clas Ohlson och liknande vanliga butiker, både moderna digitala och så den gamla varianten som trycker dit bokstäverna. Det var den senare jag var ute efter och i helgen köpte jag en på min favoritbutik GRANIT.
 
Knivar och gafflarna ( i IKEA-lattemuggar då vi inte har några lådor i köket) har fått sig små märklappar.
 
Jag har redan märkt upp alla burkar i skafferiet (så att man slipper blanda ihop potatismjöl och florsocker...), mina lådor med pysselsaker och har nu börjat klura på bröllopsgrejer där små etiketter kan passa. Det är ju så kul! Som ni kanske såg så är raden med OSA:t på inbjudningskortet ett typsnitt som ska efterlikna en dymo-remsa, så det kanske kan bli ett tema? Kul grej hur som helst och jag råder er starkt att köpa en! Varning dock för beroende, snart sätter jag nog etiketter på både fästmannen och katten...
 

Kommentarer
Postat av: ISabell

Kul! Vet att jag hittade en sån där på Emmaus när jag var yngre, men tror inte den var helt fungerande. Jag vill också ha, ser så coolt ut :D

Svar: Hm, det minns jag faktiskt! :) Köp en, 139 kr på Clas!
Julia Hellquist

2013-02-26 @ 08:32:40
Postat av: Ellen

Hahah, jag är också helt besatt av min Dymo! När jag precis köpt den skojade A om att jag skulle börja märka upp både honom och helt uppenbara grejer som våra tekoppar med "tekopp". HAHAHA.
Dymotypsnitt är supersnyggt, kör på det! Kan bli fint på bordsplaceringslappar kanske, eller olika slags skyltar på buffébordet etc?
Kram!

2013-02-26 @ 17:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se