Dagen före den julogaste dagen av dem alla, och ni kanske är ett gäng som ska slå in lite julklappar idag? Här kommer i så fall några glimtar från några av mina paket som kanske kan ge lite inspiration, om man tröttnat på tomtepapper och det klassiska krusade snöret.
 
Rustiskt papper i brunt med små blåa granar (?) och grovt snöre blir fint ihop med en bit glänsande guldpapper.
 
Min dymo har gått varm dessa dagar. Små julhälsningar från dymon blir retrosnyggt tillsammans med brunt papper och papperssnöre.
 
Även stansarna har använts flitigt, här i form av små granar i vitt och rött som matchas med snören i samma färger.
 
Guld, vitt och stjärnor är juligt...
 
...liksom rött, vitt och mönster. De urfina rådsjurskorten har jag köpt av min fantastiskt duktiga kollega som ritat dem och en hel massa annat fint- kika in HÄR
 
Snören på längden och på tvären istället för klassitk i kors, mönster på mönster och papper på papper, papperssnören och små detaljer som fina etiketter tycker jag gör mycket för att få till fina och kreativa paket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se