Vi bor på loftet i en gammal lada och har därför 4,40 meter i takhöjd. Väldigt härligt! Dessutom får man ju plats med världens största julgran vilket är himla kul. Det har vi också haft de senaste åren, HÄR finns bland annat en bild på 2011 års gran. Men i år kände vi att nej, det får räcka med en liten. När vi kommer hem från julfirandet i Dalarna strax före nyår brukar granen ha barrat totalt, och med en fyra meters-gran pratar vi litervis med barr. Så i lördags köpte vi en söt liten gran på torget i stan för det angenämna priset 50 kr. Det är vad jag kallar ett fynd! 
 
Pyntad i vitt och guld står den nu och glimmar och gör livet lite härligare. Det första jag gör varje morgon är att gå upp tända belsysningen och njuta av det varma, fina ljuset. Sen bänkar jag mig likt ett barn framför julkalendern, för visst är den riktigt bra i år?
 
 
Vitt och guld blev årets tema. Speciellt mycket gillar jag de vita pappersbollarna. Köpta på Lagerhaus för en billig peng! Men mina favoriter år ut och år in är ändå de silvriga små fåglarna man nyper fast på grenarna. De har jag haft sen jag pyntade min lilla gran hemma i barnrummet och får komma fram varje år. 
 
De små pappersgranarna gjorde jag förra året. Kika HÄR om ni vill pyssla likadana!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se