Visst har det blivit fint här inne? Äntligen är god jul-önskningen borta (sisådär 4 månader försent...) och våren har tagit plats på bloggen. Som vanligt är det den fenomenala Maria som ritat och fixat så snyggt. Vill ni beställa en lika tjusig bloggheader eller varför inte någon annan form av illustration, klicka er in på hennes blogg och kontakta henne. 
 
Imorgon ska ni få recept på den hetaste blogg-maten, nämligen pulled pork. Det har skrivits om det överallt senaste tiden och jag ville ju inte var sämre utan testade denna hypade rätt. Och om det var gott? OH JA. Recept och bilder kommer imorgon!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Så fin. Och så du. Älskar att bakgrunden ser ut som en rutig vårduk :)

Svar: Vad bra att det känns jag! :) Och jaa, visst är den söt? Jag tänker på en kökshandduk.
Julia Hellquist

2013-04-22 @ 16:51:17
URL: http://hallonbubbla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se