I helgen chockades vi med hela 14 grader här i Örebro! Detta firade jag med att äta årets första glass-på-parkbänk-i-solen. Det är något speciellt med det, då vet man att det faktiskt är vår och så småningom en sommar i antågande. Hur som helst så kan jag verkligen rekommendera Magnums Loving Kiss. Vaniljglass, bärsås, tranbär och små maränger med vit choklad runt omkring och så ett skal av mjölkchoklad. Jamen ni hör ju, allt gott man kan tänka sig. Bären och bärsåsen gjorde att den kändes fräsch och läskande och inte lika tung som jag tycker att många glassar blir. Tummen upp!
 
 
Men, jag vill höja ett litet varnande finger mot en annan av Magnums nya glassar, nämligen den med creme brulée-smak. Hu! Någon creme brulée kunde jag inte känna smaken av och det kanderade sockret som fanns i glassen smakade vidbränt. Inte gott!

Kommentarer
Postat av: Karin Hallin

Precis min åsikt, Julia. Den vita Magnum med jordgubb är också god, men den är ju från förra året.

2013-04-23 @ 17:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se