Mina tomater ute i landet har inte varit allt för pigga efter den kalla sommaren och vill inte riktigt mogna, så nu har jag plockat in dem i värmen. Dessa är en miniplommontomat som är söta och goda, så jag hoppas att de kvicknar till inomhus.
 
Och så de kanske allra sista sommarblommorna som tappert hänger sig kvar. Ringblommor i piggt orange och gult lyser upp köksfönstret.
 
Det är himla härligt att få ta in en bukett färska blommor när hemmet är nystädat, för det är ju torsdag=städdag här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se