Välkommen till en uppfräschad och lite mer höstig blogg. Fint va? Det är min oerhört duktiga och kreativa vän Maria som ritat den tjusiga bannern. Jag är mäkta imponerad! Det är verkligen en Julia-bild med allt jag gillar; paketpyssel (dessutom precis som jag brukar slå in paket, med flera papper och snöre åt bara ena hållet), te, bakning och fika, ljus och mina favoritblommor på hösten- ljung och prydnadskål. Det är verkligen det här hösten är för mig, och som gör det till kanske den allra bästa årstiden!
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabell Hedlund

Mycket tjusigt :D Blir riktigt imponerad...hon är så duktig!

2012-09-25 @ 07:49:20
Postat av: Ellen

Alltså. SÅ FINT!!!! Det ser ut som en sån där mysig barnbok typ Linneas årsbok eller Storm-Stina. Me like a lot!!!!!!!!!!!!!!!!
Din kompis får gärna illustrera min bloggheader också om jag NÅGON GÅNG får ändan ur vagnen och startar den där bloggen. Hm. Vad tror du om en pyssel- och bakblogg med hälsofokus? A little bit of bakning, a little bit of grönsaker, a little bit of löpning, a little bit of yoga, a little bit of meditation, a little bit of pyssel. Blir det jättejätteschizofrent? ;-)
Kram på dig kompis!!!

2012-09-26 @ 21:24:45
Postat av: Julia

Isabell: Eller hur?! :D

Ellen: Hahaha, jag skulle DEFINITIVT läsa. ;) Inspirerande! Men på riktigt, börja blogga igen! Jag saknar det... Kramar!

2012-09-28 @ 22:02:44
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: Paulina

Verkligen jättefin! Och så Julia! :

2012-09-29 @ 09:42:15
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se