Jag fick en fråga om var tavlan på denna bild kommer ifrån, och svaret är kanske lite otippat. Det är nämligen en inramad Delicato-reklam! Jag har läst reklamen flera gånger i DN och tyckte att den var så smart och rolig (och snygg!) så jag klippte ur den och ramade in. Så träffsäker nuförtiden när man helst ska vara en perfekt människa vad det gäller... allt! 
 
Svårt att fota då det bänker i glaset, men ni ser i alla fall budskapet. Så himla påhittigt, och roligt! "Våga säga emot, våga säga ja, ät inte för mycket, ät inte för sent, sola in, borsta tänderna, sitt rakt, titta inte på tv..." 
 
Och jag håller helt med, ät mer grönt! I alla fall i form av gröna marsipandammsugare...

Kommentarer
Postat av: Paulina

Skööön! Inte lätt att leva ;)

2012-09-10 @ 22:58:07
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack vännen!

2012-09-11 @ 11:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se