Matprogramskväll ikväll! Halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock. Bästa tv-kvällen! Jag har ett spännande brödprojekt på jäsning nu som ska in i ugnen snart- mitt första surdegsbröd nämligen. Resultatet dyker upp imorgon. Håll tummarna för att det blir bra!


Att titta på matprogram utan att äta något är omöjligt, man blir ju så hungrig! Nytt underbart päron-te, päron i bitar och årets första jordgubbar fick det bli ikväll. Jag köper sällan färska jordgubbar såhär års då de oftast är väldigt smaklösa och tråkiga, men dessa hittade jag för 10 kr/asken och då tyckte jag att det var värt att testa. Helt okej söta och himla härligt att få en liten liten försmak på sommaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se