Istället för att bara ställa fram en skål chips och en annan skål med dipp kan man göra det lite roligare på ett väldigt enkelt sätt. Såhär såg det ut hemma när det var dags för Melodifestivalen:


 
Paprikaskålar! Två stycken urgröpta paprikor, en fylld med salsa och en fylld med creme fraiche och så två storters nachochips runt omkring på ett fint fat så har man snacks med riktigt hög klass!
 

Det är helt enkelt bara att skära av ett lock på paprikan och sedan skära ut kärnhuset så att paprikan blir tom. Fyll på med salsa, gräddfil eller en god dippsås och servera med nachos eller vanliga chips. När "skålarna" är tomma är det bara att skölja ur dem och äta upp dem! För övrigt så var dessa nachosrullar med ostsmak riktigt goda. Jag tror att det var Ica's egna märke. Så, tips tips!
 
Idén kommer ursprungligen från påhittiga Kryddburken.

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se