Hej härliga fredag! Jag är nyss hemkommen från trevligt fredagsfika på stan och en cykeltur på, tack och lov, snöfria vägar. För vad hände igår? Snö?! Det var då en himla tur attt snön behagade att smälta bort idag, för någon mer vinter står jag då rakt inte ut med. Jag har nämligen både köpt ny vårjacka och nya vårskor så nu får våren banne mig komma. Helgen väder verkar dock lovande, så det känns hoppfullt!

Förresten, ser ni vad fint det har blivit här inne? Den blå, våriga designen är tillbaka igen (header av bästa Maria som alltid) och äntligen har jag fått ordning på bildstorlekar, marginaler, textstorlek osv. Jag vet att det har varit lite rörigt och inte så snyggt på sista tiden, men nu ska det vara ordning och reda överallt. Och förresten, jag och jag. Det är knappast jag som ska ta åt mig äran utan fästmannen som lämpligt nog pluggar till systemvetare.


En bild från påsken förra året som jag har som bakgrundsbild på datorn. Tänk att det bara är en månad kvar till påsk nu! Mysigt.

Trevlig helg! Njut av fredagkvällen och så laddar vi för morgondagens Melodifestivalfinal!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilken superhärlig blogg du har här :) Och underbara blommor!

2012-03-11 @ 17:27:00
URL: http://livelearnlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se