Med helgens fantastiska vårväder vågade jag äntligen plantera ut lite blommor på trappen. Hittills har jag varit lite rädd för bakslag med minusgrader, men nu verkar det hålla sig varmt och skönt så i lördags botaniserade jag bland blomsterstånden på torgen i stan. Minipenséer, en påsklilja och en tazette fick det bli, och se vad fint det blev!


Jag gillar verkligen zink. Det råa materialet gör sig så himla fint mot färgglada blommor.


Minipenséerna tycker jag är så söta. Penséer är dessutom bra då de blommar om och om igen om man är noga med att knipsa bort vissna blommor.


En ljusgul tazette (en lökväxt) och gul-vita penséeer passar fint ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se