Jag kan inte låta bli att börja smygstarta med påsken lite. Inget påskpynt eller så, men ett gäng gula blommor har fått flytta in här hemma. Jag skyller på att vi kommer åka till Dalarna över påsk och inte kommer kunna njuta av något påskpynt under själva påskhelgen, så då passar jag på nu. 


En söt liten gul primula har fått ta plats i köket. 


Den tjusiga margeriten vi fick i present förra helgen blommar för fullt.

Och så min favorit- minipåskliljan! Visst är den gullig? Och för att inte tala om korgen. Jag har spanat på den på Åhléns i flera veckor med inte köpt den, men i helgen när det var CSN-helg (lönehelg för andra) så slog jag till! Vad den kostade? 29 kronor, men är man student så är man. Hur som helst är jag mer än nöjd med detta lilla arrangemang. Jag tänker mig att framöver ska jag byta ut limen mot ett litet påskägg eller varför inte några fina påsk-godisar? Påskliljan har jag snyggat till med en bit tidningspapper runt plastkrukan och ett snöre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se