Förutom en massa Melodifestivalfirande (rätt låt vann, eller hur?) så har jag känt mig väldigt blogg-aktig då jag både åt sushi och drack latte på stan tillsammans med min vän sociologen. Dock kände jag att fota sushin och latten- där gick gränsen. Så istället får ni en bild på fredagens ostbricka. Fästmannen jobbade sent vilket gjorde det lite för sent för riktig middag, så vad passar då bättre än att frossa i ost, kex och frukt? Jag skulle kunna leva på detta.

Päronskivor, gurka och vindruvor- ett måste till ost och kex. Dessutom lyxade vi till det med 10 kronors-jordgubbarna till. Gott och framför allt vackert på ett fruktfat.


Sista skivorna av surdegsbrödet...

... och såklart ostar. Absoluta favoriterna- Cambozola (mögelost) och vitlöksost (dessertost). Dessutom små Babybel-ostar, mest för att de är så små och söta.


Detta plus en skål Polly, tända ljus och Skavlan på tv så var fredagkvällen fulländad.

Och så en bild på härligt rosa tulpaner som brorsan hade med sig igår kväll. Bortskämda blev vi även av syrran med sällskap som hade med sig livsfarligt goda snickerskakor. Jag måste fixa receptet på dem, för dessa vill ni inte missa. Mmm så gott! De ska strax avnjutas ute i solen med te och DN. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se