Jag vet inte om det är för att jag är student, men jag gillar gratis saker. Jag erkänner det. Ni vet när man t ex får ett paket gratis servetter eller ljus för att man är stamkund på Maxi, när H&M:s bonuscheck på 50 kr trillar ner i postlådan så att man kan köpa ett linne- helt gratis, eller som idag när jag fick en överraskning i form av en liten påse tjusiga chokladpraliner när jag handlade på Ica och lämnade över en kupong jag fick när jag köpte träningskort tidigare i vinter. (Förresten, träningskort +chokladpraliner...? Bra kombination, eller?) Hur som helst blev jag väldigt väldigt glad, särskilt när höstens överraskning (då jag också fick en träningskorts-kupong) var en t-shirt med Ica- tryck i storlek XL... 

Sex stycken små chokladskapelser som jag ska försöka låta bli att äta upp innan helgen.

Två med mörk choklad, två med ljus choklad, en vit och en... hallon kanske? Ska bli spännande att smaka!

Kommentarer
Postat av: Gaymasen

Gratis är godast och de där är goda, tror jag. Har ätit några liknande iaf.Och jag menar det. Han verkar ha valt helt fel yrke med tanke på vad han sysslar med på fritiden iaf, att klanka ner på andra. :))Och ja. Jag har ett motto: se ful ut på bild = framstå som snyggare i verkligheten när folk ser mig. ;-)

2012-03-07 @ 15:43:31
URL: http://gaymasen.se
Postat av: P.Paulina

Haha, sant! Gratis är gott! Särskilt om det står "exklusiv choklad" på förpackningen ;)

2012-03-07 @ 20:25:22
URL: http://minvardagskarusell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se