Fredag! Skönt, eller hur? Jag har legat nerbäddad med megaförkylning halva dagen idag innan jag trotsade nysningarna och satte mig ute i solen. + 15 grader och strålande sol, vilket vårväder! Hoppas hoppas att det håller i sig i helgen. Efter en stund ute i solen med tekopp och bra bok piggnade jag till något och orkade med en rejäl veckohandling. Välbehövligt med ett, på riktigt ekande, kylskåp. Två ägg, ett paket Bregott, lite lök och leverpastej vad var som fanns och nog för att jag gillar att vara kreativ och laga man-taget-vad-man-haver-mat, men där går ändå gränsen. Men nu så är kylskåp och skafferi väl påfyllda med nödvändigheter och lite godsaker till helgen. Vi har nyss mumsat i oss hemmagjorda hamburgare, en riktigt fredagsklassiker här hemma. Ljuvligt gott och perfekt snabbmat när man kommer hem och är vrålhunrig, trots hetsätning av en Plopp i bilen.


Nu har jag dock hamnat i matkoma och ska snart hugga in på den här godbiten, senaste Elle mat & vin. Jag tycker det är kul att köpa och läsa mattidningar men det är inte så ofta recepten i dem blir använda, de är liksom inte riktigt i min stil. Men i denna tidning verkar det vara en hel del roliga recept som jag blir sugen på att testa. Titta bara på påskkakorna på omslaget! Perfekt som sötsak efter påskmiddagen.

Imorgon väntar stan-dag med syrran, härligt. Jag hoppas på glass i solen! Så nu ska jag bara se till att bli någorlunda frisk. Ha en skön fredagkväll och hoppas att ni får en solig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se