Måndag och ny vecka, igen! Helt okej tycker jag faktiskt. Helgen blev alldeles sådär perfekt med en blandning av både aktiviteter, umgänge och hemmamys, så då känns inte måndagen allt för motig. Söndagseftermiddagen tillbringade vi på Naturens hus som är ett café som ligger i ett naturreservat som i sin tur ligger precis där vi bor, vid Hjälmaren. Caféet ligger jättefint i en skogsglänta med vatten runt omkring och i perfekt solläge så att man även såhär års kan sitta ute och njuta av vårsolen. 

En kopp te och världens största chokladmuffins (dom dessutom var doppad i choklad!) avnjöt jag i solen.

Ljuvligt mysigt att i mars få sitta ute på fårskinn och känna värmen i ansiktet.


Jag tror nog att detta får bli en söndagstradition, för bättre än såhär kan väl en söndagseftermiddag inte vara?

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Jag vill se alla dina bra fika-ställen när vi kommer! :) Jag håller på att reka lite inför en eventuell flytt till hösten, och alla vet ju att utan ett bra café är alltihop värdelöst ;)

2012-03-05 @ 19:55:56
Postat av: Julia

Haha, det ska jag verkligen göra Mathilda! Och så är det ju, ett bra café är nog det viktigaste av allt. :D

2012-03-05 @ 21:26:01
URL: http://juliaspyssligheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se