Hoppsan, nu har det varit tyst här ett tag. Sommarjobb, en liten tur till Dalarna och annat trevligt kom emellan, men nu har jag landat här hemma igen efter att ha flängt runt en hel massa senaste dagarna. Skönt! Idag stog en liten Ikea-tripp på schemat och stolar till balkongen/trappen införskaffades liksom lite växter, en vattenkanna och lite annat smått och gott. Stolarna ska målas liksom en pall och några fina trälådor jag släpade med mig hem från Dalarna, så nu har jag en hel massa roliga pysselprojekt framför mig.

Vägkants-blommor blandat med några rosa nejlikor pryder köksbordet.

Färska kryddor i köksfönstret som trivs i solen. Snart får de nog flytta ut på balkongen.

En sommarpresent till mig själv, världens härligaste sommarväska från Bruka Design. Perfekt för picknickar och semesterdagar på stranden.

Och så en enkel men ack så tjusig ros som jag plockade i vägkanten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se