Den här bilden tog fästmannen min härom sistens på sin högst vanliga ostmacka. En liten pik till mig som väldigt ofta fotar det jag äter och då försöker piffa till det lite extra. Men den trista verkligheten är ju att jag faktiskt inte bara äter det jag visar här utan för det mesta alldeles vanlig, ganska tråkig och framför allt inte så bildskön mat. Jag äter (verkligen) inte efterrätter varje dag och bakar oftast bara när det är något speciellt tillfälle även om det såklart i komprimerad form (vilket en blogg är) låter som det. Sanningen är ju att jag för det mesta lagar och äter ungefär detta; vardagsfrukost bestående av fil med bananskivor, lunch i form av matlåda med uppmicrad pasta med morotsså, lite sallad och vatten, ett äpple till mellanmål och köttbullar och potatis till middag. Det är ju inte sådär fantastiskt inspirerande att skriva om eller visa upp. Även om jag verkligen älskar att laga rolig mat, baka tjusiga kakor och lägga upp det fint så finns det inte alltid tid, pengar eller ork till det. Så, tro det eller ej men jag äter också platta ostmackor och uppvärmd pasta, bara det att jordgubbar och smoothie gör sig så mycket bättre på bild! ;-)


Psst. En sanning dock, så att ni inte helt tappar tron på mig, är att jag faktiskt alltid har det väldigt välstädat och tillpiffat hemma. Jag är en städoman och älskar att plocka och fixa hemma. Så där lever jag faktiskt upp till alla bilder! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se