Veckans helgblommor blev tjusigt rosa nejlikor. Nejlikor är en så tacksam blomma att köpa då de står sig i flera veckor. Dessa tycker jag var extra fina med den mörkrosa kanten. Jag är inget fan av rosa på varken  inredning eller kläder, men på blommor är det tillsammans med vitt min favoritfärg.


Nejlikorna pryder soffbordet tillsammans med några klara ljuslyktor. Jag varierar ofta ljusstakar och ljuslytkor efter säsong och humör och nu på våren tycker jag att enkla lyktor i glas är himla fint.


Den här lilla sötnosen köpte jag på Ikea idag. 19 kronor = kap! Jag brukar inte köpa så mycket såna här saker på Ikea annars, mest möbler och praktiska saker (klädvårdsrullar, servetter, ljus, skärbrädor mm). Men den här ljuslyktan gillar jag massor!

Rosorna från förra helgen står sig än och blev fantastiskt fina ihop med nejlikorna. En riktig lyxbukett!


Jag vet inte hur ni tänker, men för mig är det himal viktigt att matcha mitt godis med blommorna. ;-)


Jag hittade nämligen denna nyhet i butikshyllan igår. Plopp med geléhallon, hallonbitar och vit tryffel. Visst låter det gott? Sen är jag ju ett fan av fina förpackningar och denna föll mig helt i smaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se