Påsklovet flyter på och idag har jag fixat med nödvändigheter som städning, tvätt och packat men också hunnit med två (!) långpromenader, läsning i solen och inhandling av påskgodis. Gårdagens påskgodispyssel fick bara ett halvlyckat resultat. Två sorter blev kanonbra; chokladdoppade marsipanägg och ljuuuvlig mintkokosfudge, men de planerade marängkycklingarna och påsktryffeln gick helt åt skogen. Massor av prat och umgänge att ta igen + följa recept är ingen bra kombination. Tid glömdes bort, recept lästes fel och kastruller på spisen föll i glömska. Jaja, så kan det gå! En himla trevlig dag hur som helst trots missödena.


Såhär ser min utsikt ut just nu, inte helt fel. Vi har nyss ätit middag ute (solen har strålat i dagarna tre nu, hurra!) och nu har jag placerat mig i soffan med påskägg och spännande bok. Ha en skön kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se