Jahaja, hemma igen efter en härlig påskledighet i Dalarna. Som tur var lyckades vi undslippa snön helt och hade istället sol hela påskhelgen! Mat, godis, sällskapsspel, påskägg, promenader, släkt och vänner och så ännu mer mat och godis. Precis som en ledig långhelg ska vara.


Färgsprakande påskbukett på bordet.


Superenkel och supergod dessert när vi firade ett födelsedagsbarn. Vaniljsglass varvat med frusna trädgårdsbär och toppat med färska jorgubbar, halllon och chokladrån. 


Gosat med sötaste lurvigaste lilla Simba.


Delar av påskbordet som var mer än gott. Jag älskar denna typen av mat med lax av olika slag, sill, Janssons frestelse, potatis, olika såser mm.


Och påskmust såklart!


Dessutom gott fika i mängder på helgens dop av mitt kusinbarn. Fint så det förslog, och dessutom fasligt gott fika! 


Och så påsklunchens avslutning- choklad och moccatårta i påsktappning. Recept på denna dyker upp snarast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se