Nu ska ni få ett riktigt bra tips, nämligen appen Fiffiga frun som finns att köpa för en billig peng till iPhone. En app med massor av toppenbra husmorstips om alltifrån hur man får bort fettfläckar på soffan till hur man neutraliserar för mycket vitlökssmak i mat. Tipsen är sorterade i bokstavsordning och det finns verkligen tips om allt. Kul och smart grej!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh! Jag har en fråga! Hur diskar man ur termosar på bästa sätt? Har bara haft te i min men tycker ändå den luktar lite skumt även fast jag sköljer ur den.. Har du något tips? :D

2012-04-21 @ 13:43:22
Postat av: Julia

Hm... Testa att hälla i kokande vatten och lite bikarbonat och skaka, det borde funka som en rejäl rengöring! :) Men för själva lukten borde citron fungera, det har någon slags neutraliserande lukt. Kanske lägga i en citronklyfta och slå på varmt vatten och låt stå ett tag? :)

2012-04-21 @ 16:12:13
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: Ann-Mari

Ta en bit hushållspapper och knöla i termosen häll sen på lite hett vatten och skaka om en stund. Vips är det helt rent!

2012-04-22 @ 22:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se