Eller vad säger ni? Det är fantastiska Maria som står för den urfina nya headern och fästmannen här hemma som fixat resten. Tur att man omges av så tekniska duktiga människor. Jag är supernöjd och nu känns det verkligen som att hösten är här, både med smarriga pajer och härligt pyssel!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Fint! Men layouten är inte centrerad på min skärm, som har en upplösning på 1600x900. På lilla datorn 1024x600 är den inte heller centrerad. Däremot är den centrerad i upplösning 1280 bredd..... vilket beror på att layouten helt enkelt inte är centrerad utan placerad på ett fast avstånd från skärmens högerkant = ser jättebra ut i en upplösning men inte så bra i andra upplösningar.

Annars ser det bra ut!! :)

2011-09-29 @ 23:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se