Som jag tidigare nämnt har det varit mycket paket i omlopp på sista tiden, så även i torsdags. Nog för att insidan alltid är det viktigaste, även i detta fall, så tycker i alla fall jag att det är roligt med paket där även det yttre är tilltalande, inte bara innehållet. Fästmannens presenter fick gå i tema svart och vitt + lite lila och ljusblått.
Mitt bästa pakettips, som jag själv nästan alltid använder mig av, är att under snöret lägga en remsa av något annat papper. Aningen ton i ton med omslagspappret eller som en snygg kontrast. Båda funkar lika bra och skapar en snygg effekt och ger lite mer "liv" i paketet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se