Det har varit mycket paket i omlopp på slutet. Kompisar som fyller år, svägerskor som också blir äldre, 3-årsdag för mig och fästmannen och nu närmast fästmannens födelsedag. Och detta gillas såklart, både att få en chans att fira och kalasa till det, pyssla och att få slå in tjusiga paket.


Tema grönt till svägerskan. Hjärtpapper från Lagerhaus, enkelt papperssnöre och ett kort gjort med kartongbitar, paljetter och färgpennor.

Grattis!

Och tema rosa till en vän, som faktiskt inte fått sitt paket än. Så Kajsa, om du läser detta så vet du vad som väntar! Vitt på vitt-mönstrat papper med lite glans, en bit blommig tapet och ett rosa snöre. Klart!

Åh vad jag längtar efter julen nu med alla paket och kort man får pyssla ihop då. Bara tre veckor till advent nu!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh så glad jag blev över paketet också! Både den fina inslagningen och den fina fina skålen!

2011-11-07 @ 20:11:30
Postat av: Julias pyssligheter

Vad kul att du gillade den! :) En riktig Hanna-skål tyckte vi.

2011-11-08 @ 19:49:33
URL: http://juliaspyssligheter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se