Nu är verkligen höstrusket över oss. Här har det varit gråttgråttgrått i precis en vecka nu. Förra måndagen kikade solen fram en sväng men sen dess har det varit mulet, grått, blåsigt och bara allmänt hösteländigt. Då får man verkligen göra vad man kan för att mysa till det inomhus, med tända ljus till exempel. 



Två nya ljuslyktor pryder bänken under tv:n och sprider ett mysigt ljus, speciellt den röda. Den hittade jag på loppis förra veckan, men jag har sett att den kommer från Lagerhaus från början och finns att köpa där nu. Riktigt fin och passar lika bra som ljuskopp som godisskål. I jul tänker jag mig den full med knäck!



Den andra ljuslyktan, som också har små "taggar" utåt kommer från världens bästa café med inredningsbutik Fröken Brogrens veranda. 40 kr, ett kap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se