Åh så skönt med fredag. Det har varit struligaste veckan på länge med trasig bil, trasiga cyklar, novemberruggigt väder, trötthet och jag vet inte allt. Nu tar jag helg från allt krångel och tänker knappt sätta foten utanför dörren på hela helgen. Och med kylskåpet äntligen påfyllt (storhandling på två halvtrasiga cyklar i duggregn...), en hög olästa böcker och trevligt sällskap ska nog inte gå någon nöd på mig.


Dagens fredagsfika. Hembakt bröd med rökt skinka och gurka, grönt te och en bit banankaka som låg och tinade. DN, tända ljus och filt på det. SKÖNT.

Trevlig helg på er!

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se