Glad första advent!
 


Vilken mysig adventssöndag det har varit, trots att vädret bjudit på allt annat än julstämning. Hemma i Dalarna har tydligen första snön kommit idag och jag är faktiskt väldigt avundsjuk... Jag vill så gärna ha snö och vinter nu! Hur som helst, dagen har bjudit på pepparkaks- och lussekattsbak i goda vänners lag med efterföljande glöggmys och provsmakning av bakverken. Bättre adventsaktivitet kan jag inte tänka mig.

Hoppas att ni har haft en fin första advent!

Förresten, adventsljusstaken var fram till igår kväll röd, men när jag skulle pynta den så kände jag bara att nej, jag skulle så gärna vilja ha en vit ljusstake. Lite nytt sådär. Och som tur var hade jag faktiskt vit sprayfärg hemma, så ut på trappen i mörkret och duggregnet och spraya och vips var den vit! Sen i med lite granris och lingonris och ja, klar för adventsljusen!

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se