Åh, nu är det äntligen adventshelg!Bästa tiden på året är här. Som jag har längat efter denna fredag! Hemmet är storstädat in i minsta vrå, all tvätt är tvättad och kylskåp och skafferi påfyllt, så nu ska jag njuta av att pynta och fixa här hemma. Julblommor är inhandlade och advent/jullådorna är hämtade från vinden. Jag har fått upp adventsljusstakar och stjärnor i fönstret och nu håller jag på med detta:


Fix med blommor, mossa, lingonris och granris som ska bli fina blomsterarrangemang och en dörrkrans. Den här sorterns pyssel är bland det roligaste jag vet, så jag njuter verkligen för fullt av denna tid.
 

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se