Ser ni vilken trevlig överraskning jag sprang på på ICA idag; Marabou Caribbean! Som jag skrivit tidigare tycker jag är det är himla roligt med nya smaker och varianter på glass, choklad osv och dagens fynd (som jag inte ens visste skulle komma) var en riktig höjdare. Oj oj så gott! Kokos och choklad är ju som bekant en lyckad smakkombination, och min favorit bland naturgodis är just torkade bananer/bananchips, så en mjölkchokladkaka fylld med dessa läckerheter kan inte bli annat än rysligt gott! Knaprigt med bananbitarna och alldeles lagom mycket kokossmak som inte tog över chokladen för mycket.

 


Jag har redan börjat klura på vad för roligt man skulle kunna baka eller laga med denna med denna choklad. Chokladmuffins med bitar av denna i, vaniljglass med karibisk chokladkross och kanske en exotisk chokladmousse med kokos och banan?

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se