En liten gå-bort-present är aldrig fel när är bortbjuden på kanske en middag eller fika, och det behöver inte vara speciellt avancerat eller dyrt. Här har jag köpt ett gott te där jag bytt ut den tråkiga påsen mot en fin liten presentpåse från IKEA som jag satt ihop med en hjärtpyntad klädnypa och en egen liten etikett om vad påsen innehåller. För varför inte byta namn på teet till något som passar mottagaren bra eller som anger när teet kan drickas. Lite roligare och lite mer personligt.

Ikväll är vi bjudna på mysigt kvällsfika hos våra vänner Sjuksköterskan och Musikern, två studener som kan behöva ta sig en te-paus i studierna.

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se