Det blev morotsbröd och kardemummakaka!

Och medan degen jäser och kakan svalnar passade jag på att äntligen plantera lite blommor ute på trappen. Jag har längtat så efter det men hittills har det varit lite för kallt ute. Men nu så är borde väl våren äntligen vara här och mina små vårblommor borde klara sig ute.


Det blev påskliljor och gula och lila minipenséer. Ljuvliga små färgklickar i den numera ganska gråbruna vy som möter en utanför dörren. (Men hellre det än isande vitt, såklart!)

 


Det är verkligen lyx att som trädgårdslös i alla fall ha en egen trapp/balkong att kunna plantera lite blommor på och njuta av den första vårsolen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se