I fönstrena här hemma trängs växter och blommor av alla möjliga sorter. Pelargoner, kryddväxter, minirosor, aloe vera, lökväxter och suckulenter. Jag älskar att fixa och pyssla med dem och det går nog inte en dag utan att jag flyttar runt och arrangerar om de små liven. Ett enkelt sätt att piffa till och variera sin växter är att såklart fina krukor men för att göra det ännu finare har jag nästan alla mina växter på någon form av fat. Till exempel...


...sötaste gröna växten plättar i luften på farmors gamla kakfat i glas.


Gulligaste namnet på en växt; lyckoklöver! Den har tagit plats på ett av mina finaste kakfat i samlingen. Detta är en present från min syster.


Eller på ett gammalt loppis-fat med fint mönster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se