För tillfället hasar jag runt i fårskinnstofflor och kofta och nyser så att Gustav hoppar högt och katterna springer och gömmer sig. Sjuk var ordet och vad är man då värd om inte en tallrik med varm nyponsoppa, vaniljglass och små mandelbiskvier? Varmt och lenande med nyponsoppan, svalkande med glassen och bara himla gott med mandelbiskvier. En riktig barndomsklassiker.

Man måste vara ruksigt snabb som matfotande bloggare för att få fina bilder, tio sekunder efter att bilden var tagen hade glassen flutit ut till en enda röra. Men gott var det ändå!

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se