Trots att vintern äntligen har begett sig iväg så tycker jag om att fixa med mysig belysning hemma. Det börjar ju trots allt skymma vid halv åtta-tiden och då tycker i alla fall jag om att tända små lampor och levande ljus här och var. Det är ju alldeles för mysigt för att bara vara förpassat till jul- och vintertider.

En lite ljusslinga i ett av våra "golv-fönster" lyser upp i köket och sprider ett himla mysigt ljus framåt kvällen.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hurra för ljusslingor! Vi har fortfarande inte tagit ner vår från balkongen, men nu börjar det snart bli dags eftersom det numer är ljust när man äter middag... Men inomhus har vi inte mindre än två ljusslingor året runt. :-D

2011-03-31 @ 22:46:09
URL: http://vardagsglamour.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se