Dagens bästa nyhet: Clara Lidström, dvs Underbara Clara ska sommarprata i P1! Hurra vad roligt! Sommar i P1 har jag lyssnat på varje sommar i en väldans massa år. Signaturmelodin som signalerar att nu är det dags att placera sig på en filt i skuggan med radion på och ett saftglas på en armlängds avstånd, mer sommar än så, ja det blir det inte! Och nu ska en av mina favoritbloggare och min stora inspirationskälla få ett helt eget sommarprogram, så himlans roligt!


Så skriv upp den 27 juni kl. 13.00 i almanackan, för då är det dags!

Listan på alla sommarpratare finns här.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag blev så himla glad när jag hörde det på radion :) Bästa nyheten! och tack för fin urfina presentation, den blev jag också himla glad för. Jag tror att jag kommer till Borlänge. Riktigt bestämt är det inte för det är ju så fasligt långt, men jag hoppas! Ha en skön kväll du med rara Julia :)

2011-06-14 @ 23:00:48
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Julia

Varsågod. :) Det är alltid kul att få veta lite om vilka som läser det man skriver. Hoppas i alla fall att du kommer hit (bor i Borlänge över sommaren), för det är en himla rolig och härlig festival-vecka som man sällan glömmer. Då får vi se om vi springer på varandra, bland alla 40 000 besökare. ;) Kram!

2011-06-14 @ 23:26:20
URL: http://juliaspyssligheter.se
Postat av: Malin

Jag håller med dig med filten och saften och allt - mer sommar än så blir det inte. Längtar dit :)

2011-06-15 @ 13:12:15
URL: http://milonscorner.blogspot.com
Postat av: Mathilda

Och hennes sista inlägg handlade om Isabells systers tidning, skitkul! :)

2011-06-16 @ 17:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

I en vindsvåning i en lada, på en gård i Örebro huserar jag med man och katt. Jag lägger ner mer tid på inredningsfixande, matlagning och pyssel än mina studier på universitetet där jag till sommaren tar min examen som rättsvetare. Här hittar ni recept på god och lättlagad vardagsmat, mycket vegetariskt, lyxigare helgmat, många desserter och ännu fler bakverk, såväl gamla favoriter som nya påhitt. Förutom recept så dyker det även upp ett och annat pysseltips om inredning, blommor, paket & presenter och dukning.

Hoppas att ni hittar något ni gillar och inspireras av!


Kontakt: pyssligheter@live.se